...tai oikeastaan paska päivä kaiken muun paitsi syömisen kannalta. Nukuin 4 tuntia ja heräsin naapurin metelöintiin, menkat alkoivat eli lakanat lähtivät pyykkiin, pilkin kolme luentoa enkä oppinut varmaan mitään, huomasin olevani ihan vitun köyhä.

Mutta kuten yleensä huonoina päivinä (ellei huonous johdu krapulasta) söin hyvin vähän. Aamulla popsin juustokurkkusämpylän ja join mehulasin, päivän aikana join kaksi kuppia kahvia ja laittikokiksen ja nyt söin päiväruuan eli purkin raejuustoa. Saatan vielä ahmaista jotain, mutta yritän pitää sen jauhelihapihvissä ja kenties kananmunassa. Niitä on kaapissa. Rahattomana on helpompi olla syömättä.

Viikonloppu kurahti ihan täysin. Dokasin perjantain ja lauantain, ja lauantain ja sunnuntain söin krapulamättöä. Siinä se terve elämä. No, yritän ottaa takaisin tän viikon aikana. Tilasin netistä vaa'an (yksi syy sille että olen ihan vitun köyhä), tulispa se jo! Hullua, en oo ennen tätä elänyt elämässäni kuin yhden parin kuukauden jakson ilman vaakaa, kun olin ulkomailla vaihdossa. En tajuu miten pärjäsin ilman.

En kyllä jaksa jumppaan tänään. Onneks en oo marinoinu itteeni rasvassa nii ei oo ihan pakko.